Hollywood Smile

Hollywood  Smile- zâmbetul perfect

Un zâmbet încrezător face o impresie bună!

Hollywood Smile este obținut prin utilizarea unei combinații a tuturor sau a unora dintre următoarele proceduri medicale: albirea dinților, aplicarea coroanelor dentare, faţetelor dentare și aparatelor ortodontice.

Gura, dinții și zâmbetul tău sunt primele lucruri pe care oamenii le observă la tine!

Știm cu toții ce înseamnă acest lucru,însă este dificil de definit. Pur și simplu, este vorba despre asocierea dintre formă, poziție, proporție, alinierea și culoarea dinților. Folosirea cuvântului „perfect” este subiectiv și foarte modificat de precondițiile sociale și, prin urmare, nu există. Cu toate acestea, dacă observăm dinții stelelor de cinema, atunci se observă o asemănare între fiecare dintre zâmbetele lor. Această „similitudine” este guvernată de raportul dintre lungimea dinților și lățimea lor, prin poziția lor relativă față de celălalt și față de buze și prin culoarea lor „albă” și valoarea luminozității.

Se poate argumenta că Hollyood Smile este o îmbunătăţire estetică a zâmbetului și mulți specialiști consideră că un zâmbet frumos schimbă viaţa persoanei,creşte încrederea în sine şi schimbă perspectivele dumneavoastră de viitor.

Un zâmbet frumos începe întodeauna cu dinţi sănătoşi!

Creearea zâmbetului perfect este un process personalizat în funcție de preferințele dvs. unice. Cel mai mare avantaj îl are realizarea unui wax up pentru a vă arăta o previzualizare a ceea ce vă puteți aștepta de la zâmbetul dumneavoastră.

Ce schimbare în zâmbetul dvs. vă poate face mai încrezător şi mai fericit?